Naša priča

Osetljiva koža i apoteka.

Mixa, ekspert za osetljivu kožu, lansirana 1924. godine u francuskim apotekama.
Prvobitno specijalizovana za osetljivu kožu beba, a kasnije obogaćena delotvornim i neinvazivnim proizvodima za potrebe svih tipova osetljive kože lica i tela.

Iz francuskih apoteka do vaše prodavnice


Godina 1924 1924 Prvi tretmani za negu nastali su u Francuskoj apoteci. Naziv brenda Mixa potiče od Latinske reči "miscere" koja se može prevesti kao "stvaranje mešavine pravih sastojaka".

Godina 1969 1969 Mešanjem dragocenih i efikasnih sastojaka stvoreni su proizvodi za najosetljiviju i najnežniju kožu - Mixa nega za bebe je stvorena.

Godina 1997 1997 Godine 1997. Mixa je uvela svoje prvo regenerativno mleko za telo što je bila važna prekretnica u razvoju ekspertize za osetljivu i suvu kožu.

Godina 2013 2013 Mixa pruža sveobuhvatnu negu za osetljivu kožu lica i tela za celu porodicu. Konačno je dostupna i u vašim omiljenim prodavnicama u Srbiji.

Zašto je Mixa toliko delotvorna?

Dugi niz godina Mixa je usredsređena na razvoj potpuno nove generacije proizvoda za negu kože: koristi samo najdragocenije, delotvorne sastojke za maksimalnu efikasnost. Proizvodi Mixa brenda sadrže jedinstvenu mešavinu ulja i lipida poznatu kao Cold krema koja pomaže koži da se umiri. Glicerin, koji je tipičan apotekarski sastojak, pruža olakšanje suvoj koži i koži koja je pod stresom, a zahvaljujući njemu osetljiva koža je dubinski hidrirana i zaštićena od isušivanja. Cvet arnike je redak aktivni sastojak. Poznat je po svom jedinstvenom delovanju protiv crvenila kože. Ova veoma efikasna biljka se koristi mnogo godina u medicini za lečenje povreda ili masnica ili za intervencije nakon operativnih zahvata. Mixa takođe zna da kod osetljive kože potrebno, kada god je to moguće, izbegavati suvišne sastojke kao što su parabeni, alkohol ili koloranti. Oni su čest uzrok iritacija. Možete se osloniti na činjenicu da Mixa proizvodi sadrže optimalnu dozu efikasnih sastojaka, bez suvišnih sastojaka, za više efikasnosti i smanjen rizik od pojave alergijskih reakcija.
Sastojci

Zašto je Mixa pogodna za osetljivu kožu?

Više efikasnosti
Sastav razvijen u apoteci.
Razvijen pod nadzorom lekara.
Velika koncentracija aktivnih sastojaka za maksimalnu efikasnost.

Umanjen rizik od pojave alergija
Testirano na osetljivoj koži.
Hipoalergenski sastav.

ProdavniceProdavnice Estelle LefébureEstelle Lefébure Vaša iskustvaVaša iskustva
Logo Mixa MIXA kozmetiku možete kupiti u odabranim mrežama trgovina:
Dm Lilly Mercator Roda Maxi Tempo Idea Vero BeautyShop